TRANSPORT

F.I.T.S. Logistics biedt uitgebreide mogelijkheden voor het transport van uw zendingen.

Of de zending nu over de weg, over zee of door de lucht vervoert moet worden F.I.T.S. Logistics biedt met haar ruime ervaring en zeer uitgebreid onafhankelijk netwerk een passende oplossing voor iedere transport modaliteit.

Wegtransport

Voor wegtransport beschikt F.I.T.S. Logistics over een uitgebreid distributie netwerk. Door middel van een fijnmazig Europees distributienetwerk kunnen de logistieke medewerkers van F.I.T.S. Logistics altijd de juiste vervoerder selecteren voor uw zendingen. Of het nu gaat om zendingen van 1 kg of 50.000 kg, F.I.T.S. Logistics kan u in alle gevallen van dienst zijn.

Zeevracht

Op het gebied van zeevracht werkt F.I.T.S. Logistics samen met onafhankelijke specialisten die geselecteerd zijn op hun uitstekende prijs/prestatie normen. Dit geeft u als opdrachtgever de garantie dat er altijd de juiste keuze wordt gemaakt.

Luchtvracht

Luchtvracht is de snelste maar ook vaak de kostbaarste vorm van transport. Door intensieve samenwerking met betrouwbare luchtvaartmaatschappijen kan F.I.T.S. Logistics u een passende oplossing aanbieden voor uw luchtvrachtzendingen tegen een concurrerend prijsniveau.

Scroll naar boven
Scroll naar top