VAL activiteiten

Value Added Logistics, oftewel “aanvullende diensten die aan een product worden toegevoegd gedurende het logistieke proces”.

Orderpicking, voorraadbeheer, kwaliteitscontroles, verpakken, ompakken, labelen, prijzen, assembleren en montagewerkzaamheden zijn een aantal VAL activiteiten die F.I.T.S. Logistics voor diverse opdrachtgevers, zowel binnenshuis als op locatie uitvoert.

Door gebruik te maken van het, in eigen regie ontwikkelde, innovatieve wms systeem, iFITS genaamd, is het voor klanten van F.I.T.S. Logistics mogelijk online orders in te geven, de status van zijn zendingen te volgen en in real time over zijn juiste voorraad te beschikken. iFITS is zo ingericht dat het maken van koppelingen met de meeste andere ERP systemen tot de mogelijkheid behoort.

F.I.T.S. Logistics voert dagelijks voorraadcontroles uit op basis van zogeheten cycle count. Voordeel voor de klant hiervan is dat er voortdurend controle plaatsvindt op de juistheid van zijn voorraden. Door wekelijkse rapportages van de KPI’s worden de relaties van F.I.T.S. Logistics blijvend geïnformeerd over de voorraadposities van zijn producten.

F.I.T.S. Logistics heeft bij de NIWO de VIHB registratie als vervoerder, bemiddelaar en handelaar in rest- en afvalstoffen. Hierdoor zijn wij in staat om ook in de laatste schakel van de Supply Chain de opdrachtgevers op de juiste wijze van dienst zijn.

Scroll naar boven
Scroll naar top